Κερασο-βερυκοκόπιτα. Λαχταριστή συνοδεία για τον πρωινό η τον απογευματινό καφέ. Γίνεται πανεύκολα και χωρίς μίξερ!!!ΥΛΙΚΑ2 αυγά2 βανιλιες3/4 κουπας τσαγιού ηλιέλαιο1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 Μπεκιν πάουντερΕλάχιστο αλάτι1/2 κουπα τσαγιού γάλα Αλεύρι γοχ περίπου 1/2 κιλο 20 κεράσια κομμένα στην μέση10 βερίκοκα κομμένα στα 4 Μαρμελάδα βερίκοκο για λάμψη μετά το ψήσιμο. Σε μπολ ανακατεύουμε με σύρμα ζάχαρη με ηλιέλαιο και αλάτι.