Το ποιο εύκολο ελαφρύ γλυκό με κρέμες-Σαβαγιαρ-Σαντιγί!!!!!Και η ΣΥΝΤΑΓΉ::Βάζουμε στον πάτο του πυρέξ η ταψιού η και τάπερ στην μέση Σαβαγιάρ δηλαδή τα πλάγια να έχουν κενό!!!! Τα βουτάμε ελαφρώς σε κρύο γάλα προηγουμένως! Χτυπάμε μια κρέμα κρύα Μιλφειγ όπως αναγράφει η συσκευασία και την ρίχνουμε πάνω στα σαβαγιάρ!!!! Βάζουμε πάνω στην κρέμα πάλι στην μέση Σαβαγιάρ ελαφρώς βουτηγμένα σε γάλα και αυτά!