Από τα ευκολότερα και νοστιμότερα μεζεδάκια! Σε μισή ώρα τρώτε! Εκτός από μεζέ μπορούν φυσικά να αποτελέσουν κι ένα ελαφρύ γεύμα, συνοδευμένοι από σαλάτα και φρέσκο ψωμί. Τρώγονται φρέσκα και ζεστά, αλλά και αργότερα σε θερμοκρασία δωματίου (αν μείνουν!)
Υλικά: (30-35 κεφτεδάκια)
200γρ ανθότυρο
200γρ φέτα
100γρ τριμμένο τυρί επιλογής σας (κατά προτίμηση αλμυρό, όπως αυτό για τα μακαρόνια)
1 κ.γλυκού αλάτι κοφτή
1/2 κ.γλ. πιπέρι μαύρο
1/2κ.γλ. δυόσμος ξερός
2 αυγά
3 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λάδι κι αλεύρι για το τηγάνισμα
Οδηγίες: