Jump to Navigation

Γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο

up
325 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομα500 γραμμάρια ζάχαρη2 κούπες νερό6 κούπες φρέσκα ροδοπέταλα1/2 κούπα αποξηραμένα μπουμπούκια ρόδου1/2  ωμό παντζάρι3 κουταλιές χυμός λεμονιού Αυτό το γλυκό αν το βάλετε στο ψυγείο μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και έξι μήνες! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  2 read more
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ... Τα εξαφανίζουμε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
296 users have voted.
 Κουραμπιεδάκια από τα ωραιότερα !!!!Tα δικά μου Κουραμπιεδάκια δεύτερη φορά τα φτιάχνω ξανά ...

Αφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
334 users have voted.
  Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα  που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..

Εκμεκ κανταΐφι ..Το ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
330 users have voted.
   Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο  και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.

Γαλακτομπούρεκο τέλειο χωρίς Μυστικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
327 users have voted.
 Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!

Γιορτινός Κορμός με Κρέμα Φιστικιού!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
352 users have voted.
 Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut