Ινδοκάρυδο Σιροπιαστό - Γλυκό με Ινδοκάρυδο Εύκολο Αυθεντική Συνταγή για Γλυκό Ταψιού με το Κερασάκι!!!Συστατικά Αλευρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 350 γρ. Ινδική Καρύδα τριμμένη 200 γρ Αβγα 6 μεσαίου μεγέθους Βουτυρο λιωμένο 250 γρ. Γάλα Φρέσκο 250 ml Ζαχαρη 200 γρ. Μπεικιν παουντερ 20 γρ. Βανίλιες 2 καψουλακια Ινδική Καρύδα (για πασπάλισμα) 50 γρ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ζαχαρη 750 γραμμάρια νερο 750 ml βανιλια 2 τεμ χυμό λεμόνι απο μισο λεμονι φλούδα λεμονιού απο μισό λεμόνιΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=hTYgBoq86oQ