Jump to Navigation

Γεμιστές κοτομπουκιές

up
864 users have voted.
Υλικά:  Για 6-8 άτομαΥλικά για 12 μπουκιές (ορεκτικό)1 συσκευασία φιλέτο στήθος νωπό κοτόπουλου Νιτσιάκος (3 τεμάχια, βάρους 700 - 800 γραμμάρια)9 φέτες καλής ποιότητας χοιρινό ζαμπόν (βραστό ή καπνιστό ή κυκλαδίτικη λούτζα), κομμένες στη μέση9 φέτες τυρί που να λιώνει εύκολα (ελληνική γλυκιά γραβιέρα ή κασέρι), κομμένες στη μέσηαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέριΓια το πανάρισμα και το τηγάνισμα2 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά100 ml φρέσκο γάλα1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά (γαλέτα)1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύριελαιόλαδο, για το τηγάνισμα 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ντιπ από ζαμπόν με παξιμάδια

(sidagi.gr)
up
17064 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα20 παξιμάδια μικρά200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος ελαφρώς χτυπημένη2 κουταλιές της σούπας κάππαρη2 κουταλιές του γλυκού ξύσμα από λεμόνι2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού2 κουταλιές του γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο200 γραμμάρια φέτες ζαμπόνΛίγα φυλλαράκια άνηθου για το γαρνίρισμα 

Ντάκος με πάστα τόνου και ελιές

(sidagi.gr)
up
16951 users have voted.
Υλικά:  1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 

Ταραμοκεφτέδες

(sidagi.gr)
up
15456 users have voted.
Υλικά:  150 γρ. ταραμάς220 γρ. ψωμί ψίχα1,5 φλιτζάνι αλεύρι3 κρεμμυδάκια φρέσκαΜισό ματσάκι άνηθοΜισό ματσάκι μαϊντανό200 γρ. λάδι  Ξεχωριστά κεφτεδάκια που γίνονται εύκολα και εξαφανίζονται στη στιγμή! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Σάντουιτς μουστάρδα τυρί

(sidagi.gr)
up
16397 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου4 φέτες ψωμί του τοστ112 γραμμάρια τυρί τσένταρ, φέτες2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Λαχταριστό κολατσιό για τους μικρούς και μεγάλους φίλους Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut