ΥΛΙΚΑ 800 γρ.γάλα σόγιας +200 γρ.κρέμα φυτική(αλλιώς 1 λίτρο γάλα σόγιας) 1 φλ.σιμιγδάλι ψιλό(όχι γεμάτο) 1 φλ.ζάχαρη 2 βανίλιες 1 κ.σ φυτίνη 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 φλ.(μισό φυτίνη+μισό μαργαρίνη) λιωμένα για το άλλειμα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 3 κούπες ζάχαρη 3 κούπες νερό 1 ξύλο κανέλας 1 βανίλια χυμό 1/2 λεμονιού φλούδα πορτοκαλιού+λεμονιού 1 κ.σ γλυκόζη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κατσαρόλα βάζω το γάλα και κρέμα το σιμιγδάλι,τη ζάχαρη και ανακατεύω συνέχεια πάνω στη φωτιά μέχρι να δέσει η κρέμα.Προσθέτω τις βανίλιες και τη μαργαρίνη και αφήνω λίγο να κρυώσει ελαφρά μέχρι να ετοιμάσω το ταψί μου.Σε ταψί 30 εκ.