Υλικά:15 μέτριες πατάτεςΚαλαμποκέλαιο για το τηγάνι Γέμιση: 1 φλυτζάνι τσαγιού κριθαράκι μέτριο 1φλυτζάνι τσαγιού ρύζι γλασσε 3κουταλιές τής σούπας βούτυρο 1κύβο κοτόπουλο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Κύμινο Βασιλικό Δυόσμο 1μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2μετριες φρέσκες ντομάτες στον τρίφτη 150γρ παριζα ψιλοκομμένη 300γρ τυρί κίτρινο τριμμένοΤρόπος παρασκευής:Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες.Σκαβουμε προσεκτικά κατά μήκος την κάθε πατάτα και τηγανίζουμε! Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κριθαράκι και το ρύζι στο βούτυρο,προσθέτουμε το κρεμμύδι,τον κύβο τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά