ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΤΑΜΝΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ !!!ΥΛΙΚΑ1 Κιλο μοσχαράκι ελιάΕνα κομμάτι τυρί γκούντα Μελιτζάνες κατα βούληση2 Κρεμμύδια2 Σκελιδες σκόρδοΣαλτσα κατα προτίμηση σπιτική1Κουταλια πελτεΛιγο κρασιΑλατι και πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΠρωτα κοψτε τις μελιτζάνες στην μεση,και λιγο απο κατω για να πατανε ωραια μεσα στο ταψακι.Βγάλτε την ψίχα τους απο μεσα με ενα κουταλάκι και βαλτε τις σε μια λεκανη με αλατόνερο για 20 λεπτα,ψήστε τις στο γριλ του φουρνου μεχρι να μαλακώσουν.Μαγειρέψτε το μοσχαράκι σας οπως εσεις θελετε.Εγω εβαλα το κρεας μεσα στην κατσαρολα σε μπουκιτσες,εσβησα με λιγο ξυδ