Για την τάρτα 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι 100 γρ. Flora Soft με βούτυρο 3 κρόκοι αυγού 50 γρ. ζάχαρη άχνη 1 καψούλι βανίλιας 1 λαδόκολλα 300 γρ. ψιλά ξερά φασόλιαΓια τη γέμιση 6 αυγά χτυπημένα 2 ασπράδια 200 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. κρέμα γάλακτος 30% λιπαρά Ξύσμα από 2 λεμόνια και χυμό από 2 λεμόνια 3 κουτ. ζάχαρη άχνη για τη γαρνιτούρα κοσκινισμένη Για την τάρτα Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι πάνω σε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μία λακκουβίτσα στη μέση με διάμετρο 25 εκ.