τούρτα μόκαγιά το παντεσπάνι χρειαζόμαστε :4 αυγα1 1/2 φλιτζανι τσαγιου ζαχαρη1 1/2 φλιτζανι τσαγιου αλευρι που φουσκώνει1/2 πακέτο βούτυρο(125 γραμ)γιά το σιρόπι : 10 κουταλιες σουπας ζαχαρη6 κουταλιες σουπας κακαο2 - 3 κουταλιες σουπας στιγμιαίο καφε1 γεμάτο μεγάλο φλυτζάνι νερο κονιάκ (προαιρετικά)γιά την κρέμα :2 ermol φυτική σαντιγύ (ή άλλη μάρκα)ελάχιστες κουταλιές γάλα10 κουταλιες ζαχαρη 2 - 3 κουταλιές σούπας στιγμιαίο καφέκαραμελωμένα και κοπανισμένα αμυγδαλα- Πρώτα χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τα αυγά και σιγά - σιγά το αλεύρι.Μπορούμε να τα χτυπήσουμε στο μ