Οι λαχανοντολμάδες είναι ένα φαγάκι που λίγους αφήνει ασυγκίνητους νομίζω.Προσωπικά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά.Σήμερα θα σας τους μαγειρέψω στην νηστίσιμη εκδοχή τους, η οποία - πιστέψτε με – δεν υστερεί καθόλου σε νοστιμιά.Πάμε να σας πω πως τους φτιάχνω!Θα χρειαστούμε:1 μεγάλο άσπρο λάχανοχυμό μισού λεμονιούμισή κούπα τσαγιού ελαιόλαδοΓια την γέμιση 1,5 κούπα τσαγιού ρύζι καρολίνα1 κούπα τσαγιού μανιτάρια τεμαχισμένα ( λευκά ή κονσέρβα)¾ κούπας τσαγιού τριμμένο καρότο1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφτη¾ κούπας τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο1 κουταλάκι δυόσμο αποξηραμένο¼ κούπ