ΨΩΜΙ ΓΑΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣΣυνταγές για ψωμάκι έχω δείξει αρκετές και η καθεμία από αυτές έχουν τη δική τους "ταυτότητα". Έτσι αποφάσισα να αναρτήσω και το διάσημο ψωμί γάστρας με τα μυστικά όμως που θα το απογειώσουν τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση. Συμβουλές που θέλω να μοιραστώ και προκύπτουν από τα διάφορα στάδια προετοιμασίας και δοκιμών που έχω κάνει έως τώρα. Το ψωμί αυτό δεν θρίβεται. Έχει υπέροχη συνοχή η μαλακή ψίχα του και τραγανότατη κόρα, χαρακτηριστικά που έχουν διάρκεια έως και το τέλος της ημέρας που ψήθηκε.