Jump to Navigation

Maffins με 2 σοκολάτες !!!!

up
13 users have voted.
 Εύκολα,αφράτα,γευστικά Maffins με 2 σοκολάτες !!!! Υλικά:2 αυγά,100 γρ ζάχαρη,100 ml γάλα φρέσκο,100 ml καλαμποκελαιο,250 γρ αλεύρι κοσκινισμένο,15 γρ μπέικιν,1 βανίλια,ξύσμα λεμονιού η πορτοκαλιού,2 κ.σ.κακαο,100 γρ λευκή σοκολάτα,100 γρ μαύρη σοκολάτα!    Εκτέλεση: Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ρίχνουμε το γάλα και το λάδι!Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγα-σιγα αλευρι-μπεικιν ανακατεύουμε με μαριζ!Τέλος ρίχνουμε βανιλια-ξυσμα!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβανί ή Ραβανί Φανταστικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
 Ρεβανί ή ΡαβανίΟπως κι αν το ονομάσουμε η γεύση μετράει .

Κέικ σαν σύννεφο καταπληκτικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
113 users have voted.
Γλυκό σαν σύννεφο, φυλάξτε τη συνταγή, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το καταπληκτικό κέικ!!!Απλό και νόστιμο γλυκό σε 10 λεπτά.

Σοκολατόπιτα Όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η  πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!

Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
237 users have voted.
Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο συνταγή εγγύηση !!!ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut