Γλυκιά κολοκυθόπιτα σιροπιαστή!!!ΥΛΙΚΑ• 1,5 κιλό κολοκύθα τριμμένη• 2 (σχεδόν) πακέτα φύλλο Βηρυτού• 250 γρ. Βούτυρο ( ένα πακέτο δηλαδή φρέσκο )• 1 φλ. ζάχαρη• 1 φλ. σταφίδες ξανθές• 1 φλ. καρύδια χοντροτριμμένα• 1/2 φλ. σιμιγδάλι• 1 Κ. κανέλα• 1/3 Κ. γαρίφαλο• 1/2 φλ. τριμμένη φρυγανιά• ξύσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλιΓια το σιρόπι:• 2 φλ. ζάχαρη• 2 φλ. νερό• χυμός από μισό λεμόνι• 1-2 ξύλα κανέλαςΕΚΤΕΛΕΣΗ:Στρίβουμε καλά την κολοκύθα και την βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τα καρύδια, τις σταφίδες, τη φρυγανιά και το ξύσμα. Ανακατεύουμε απαλά.