Το ζύμωμα του χριστόψωμου είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό έθιμο και γίνεται την παραμονή των Χριστουγέννων. Το χριστόψωμο μοιράζεται στο γεύμα ανήμερα τα Χριστούγεννα ή την παραμονή όπου και σταματάει η νηστεία.
Χριστουγεννιάτικα Ψωμιά
σχετικά υλικά :
Συνταγές με αλεύρι
Συνταγές με μαγιά
Βάζουμε σε μια λεκάνη για ζύμωμα το αλεύρι.
Διαλύουμε σε μισό ποτήρι νερό την μαγιά μαζί με το μέλι, σκεπάζουμε το ποτήρι και αφήνουμε για 10 λεπτά ώ...