Υλικά
250 γρ. ριγκατόνι
25μικρά λουκάνικα Φρανκφούρτης
4 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. μπούκοβο
½ κ. γλ. Πάπρικα καυτερή
4 κ.σ. μαργαρίνη
120 ml νερό
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά για 12-14 λεπτά. Τα σουρώνουμε και περιχύνουμε με 2 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη.
Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε α λουκανικάκια σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, λιώνουμε 2 κ.σ. μαργαρίνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα λουκανικάκια.