Η παλαιά συνταγή του Σοφρίτο, της πόλης της Κέρκυρας!photosερασι τέχνηςευχαριστώ την φίλη μου Depy, που μας εμπιστεύθηκε την παλαιά συνταγή της γιαγιάς της,της Barbara' Att...η συνταγή που δίνουμε εδώ, είναι η κλασική συνταγή του Κερκυραϊκού Soffritto !το φαγητό είναι Ενετικής επιρροής (ή προέλευσης) και η ονομασία "soffritto" προέρχεται από το ρήμα "soffriggere"τηγανίζουμε ελαφρά φέτες μοσχάρι σε καλό ελαιόλαδο,τηγανίζουμε ελαφρά φέτες σκόρδο και μπόλικο μαϊντανό μέσα στο ίδιο ελαιόλαδο,σβήνουμε με ξύδι (και ίσως λίγο κρασάκι) γιά μιάν οξύτητα στη γεύση,και σιγοψήνουμε.αυτό είναι !