Jump to Navigation

Τηγανιτές μελιτζάνες με σως teriyaki

up
54 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια τις μελιτζάνεςΑλάτι - πιπέρι1 ποτήρι λάδι1 κιλό μελιτζάνες1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύριΓια τη σως teriyakiΥλικά1 φλιτζάνι τσαγιού ποτό σάκε (γιαπονέζικο ποτό που γίνεται από το ρύζι)1 φλιτζάνι τσαγιού σόγια σως1/2  φλιτζάνι τσαγιού mirin (γλυκό γιαπωνέζικο κρασί)3 κουταλιές σούπας τριμμένο τζίντζερ (φρέσκο ή σκόνη)1/4  φλιτζανιού καστανή ζάχαρη Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Σουηδικό ντιπ

(sidagi.gr)
up
1491 users have voted.
Υλικά:  10 κουταλιές μουστάρδα2 κουταλιές μέλι1 κουταλιά της σούπας ξίδι1 κουταλάκι του γλυκού λευκό κρασί2 κλωνάρια ψιλοκομμένο μαϊντανόαλάτιπιπέρι  Βάζουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το μέλι, το ξίδι,το λευκό λρασί και το μαϊντανό. Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά

Πανακότα με καφέ

(sidagi.gr)
up
1130 users have voted.
Υλικά:  Υλικά για 4 άτομα   400 ml γάλα1 φακελάκι ζελατίνη2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο2 βανίλιες30 ml λικέρ αμαρέτο   Εύκολη παραλλαγή του κλασικού ιταλικού γλυκού! Απαιτούμενος χρόνος:  20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  3

Γλάσο βουτύρου

(sidagi.gr)
up
814 users have voted.
Υλικά:  4 κρόκοι αυγών1 ¼ κούπα άχνη1 κούπα βούτυροΆρωμα της επιλογής σας Γαλλική συνταγή! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Εύκολη ζύμη για τορτίγιας

(sidagi.gr)
up
1063 users have voted.
Υλικά:  2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο1 φλιτζάνι νερόΑλάτι  Χρησιμοποιώντας τα χέρια μας δημιοργούμε μια ζύμη με το καλαμποκάλευρο και το νερό. Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  2 read more

Kοτόπουλο με σάλτσα μόλε

(sidagi.gr)
up
1357 users have voted.
Υλικά:  1 κοτόπουλο400 γρ. αρακά2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτα2 κουταλιές της σούπας τσίλι σκόνηΜισό κουταλάκι γαρύφαλλοΜισό κουταλάκι κανέλαΜισό κουταλάκι πάπρικα γλυκιά2 φλιτζάνια του τσαγιού ντομάτα2 κουταλιές της σούπας  λάδιΑλάτι 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut