Πριν από λίγο καιρό είχαμε την ευχαρίστηση να έχουμε επίσκεψη το πολυταξιδεμένο της Χαράς. Και δεν ήρθε μόνος του, ήρθε με ένα μπούτι Jamón από την Ισπανία :)Δε θα πω τίποτα για το πόσο χαρήκαμε που τον είδαμε μετά από τόσο καιρό και πόσο ωραία περάσαμε....αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας...Εδώ σαν blog μαγειρικής θα μιλήσουμε για το Jamón. Είναι μπούτι χοιρινό το οποίο παστώνουν στο αλάτι για κάποιο διάστημα, το βγάζουν από το αλάτι και μετά το αποθηκεύουν σε κελάρια για τουλάχιστον ένα χρόνο ή και περισσότερο. Μετά είναι έτοιμο για φάγωμα, χωρίς καμιά άλλη επεξεργασία.