ΥΛΙΚΑ:
½ κιλό αμπελόφυλλα
½ κιλό ρύζι καρολίνα πλυμένο
4 κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
10 φυλλαράκια ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
2 φλυτζάνια ελαιόλαδο
2 λεμόνια
Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε τα αμπελόφυλλα πολύ καλά και τα
ζεματάμε για 2’ σε βραστό αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε στο τρυπητό. Αφαιρούμε με ένα μαχαιράκι τα κοτσανάκια που μπορεί να έχουν κάποια απ’αυτά.
Πλένουμε όλα μας τα μυρωδικά τα ψιλοκόβουμε μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια.