ΥΛΙΚΑΓΑΥΡΟΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΣ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΣΕ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΘΑ 2 ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΚΟΡΔΑΚΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!!!!!ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΖΕΣ!!!!