Jump to Navigation

Kirsch

up
141 users have voted.
Φτιάχνουμε Kirsch;Όσο είναι ακόμα η εποχή των κερασιών !
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γλυκό του κουταλιού κεράσι σε βίντεο στο Youtube

(syntagesapospiti.blogspot.gr)
up
29 users have voted.
Υπέροχο καλοκαιρινό γλυκό του, που συνοδεύει παγωτά, γλυκά σιροπιαστά ακόμη και το γιαούρτι!!! Παρακολουθήστε την εκτέλεση του γλυκού στο βίντεο, δοκιμάστε να το φτιάξετε και το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!!!! Μη ξεχνάτε να κάνετε εγγραφη στο κανάλι στο  youtube ή να γίνετε μέλη στην σελίδα στο Facebook!!! Υλικά 1 κιλό κεράσια 800 γρ ζάχαρη χυμό από μισό λεμόνι Καλή επιτυχία!!!

Cheesecake με κρέμα κερασι

(syntagesapospiti.blogspot.gr)
up
28 users have voted.
Σας καλωσορίζω στο κανάλι μου στο youtube με μια ολόφρεσκη, πρωτότυπη συνταγή με κρέμα κεράσι. Ψημένο cheesecake, με κρέμα κεράσι και τραγανή επίστρωση. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το γλυκό. Δοκιμάστε το θα καταπλήξετε!!!! Και μη ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι και να ενημερώνεστε για οτι νέο ανεβαίνει!!!   Υλικά για την κρέμα κεράσι 2 φλ.  κεράσια

σωστό κλαφουτί με κεράσια

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
165 users have voted.
κλαφουτί παραδοσιακό, Γαλλικό γλύκισμα, με κεράσια Με τα clafoutis έχω πειραματιστεί πολλές φορές. Κι έχω κι άλλοτε δώσει εδώ  μερικές συνταγές.Εδώ. Εδώ.Κι εδώ.Το προσωπικό μου γούστο θέλει το clafoutis με κρέμα. Με κρέμα αφράτη και τρεμουλιαστή.

κλαφουτί - clafoutis

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
887 users have voted.
το clafoutis Limousin των κερασιών πάλι !photosερασι τέχνηςΓιά clafoutis έχουμε μιλήσει εδώ πάλι και πάλι εδώ  κι εδώ.Είναι παραδοσιακό Γαλλικό γλύκισμα, κατ' εξοχήν της εποχής των κερασιών.Πειραματίζομαι κάθε φορά, με μικροδιαφορές στις συνταγές του.

κεράσια σε αλκοόλ, ωριμάζουν μέσα σε γυάλινα βάζα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
598 users have voted.
Μέθυσε απόψε το κεράσι μου !- από την Γαλλική γαστρονομική παράδοση -photoερασι τέχνηςπολύ παλαιά συνταγή, αυτές που οι Γάλλοι αποκαλούν "grand classique" !Αφού διαθέτουμε Ελληνικά κεράσια σε ζηλευτές ποικιλίες, καθόλου δεν πειράζει που εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε κεράσια Montmorency...Θα χρειαστούμε :500 γραμ Ελληνικά κεράσια μεγάλα, μαύρα, ώριμα και σφιχτά, να μην είναι χτυπημένα ή σημαδεμένα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut