κλαφουτί παραδοσιακό, Γαλλικό γλύκισμα, με κεράσια Με τα clafoutis έχω πειραματιστεί πολλές φορές. Κι έχω κι άλλοτε δώσει εδώ μερικές συνταγές.Εδώ. Εδώ.Κι εδώ.Το προσωπικό μου γούστο θέλει το clafoutis με κρέμα. Με κρέμα αφράτη και τρεμουλιαστή.
το clafoutis Limousin των κερασιών πάλι !photosερασι τέχνηςΓιά clafoutis έχουμε μιλήσει εδώ πάλι και πάλι εδώ κι εδώ.Είναι παραδοσιακό Γαλλικό γλύκισμα, κατ' εξοχήν της εποχής των κερασιών.Πειραματίζομαι κάθε φορά, με μικροδιαφορές στις συνταγές του.
Φθινοπωρινό Clafoutisμε μήλα ή αχλάδια photos ερασι τέχνηςτο καλοκαιράκι, που υπάρχουν κεράσια, φτιάξαμε ένα κλασικό Γαλλικό Clafoutis Limousin το φθινόπωρο - ή τον χειμώνα - μπορούμε να φτιάξουμε το ίδιο γλυκό,πολύ γρήγορα κι εύκολα γιά ένα μεσημέρι Κυριακής ή γιά ένα απογευματινό τσάϊ,όχι φυσικά με κεράσια, μα με μήλα κι αχλάδια, φρούτα εποχής. θα χρειαστούμε :- περίπου 1/2 κιλό φρούτα (ό, τι
Τάρτα Κεράσι !Clafoutis (Limousin)- παλιά, κλασική επαρχιώτικη συνταγή της Νοτιοδυτικής Γαλλίας - γιά τα κεράσια, πατάμε πρώτα εδώ : Yves Montand - Le temps des cerises την συνταγή είχα δημοσιεύσει τον Ιούνιο του 2011 εδώ : ΣΥΝΤΑΓΕΣ Clafoutis Limousin - τάρτα κεράσι σήμερα, είναι η ίδια βασική συνταγή, ελάχιστα βελτιωμένη !