Jump to Navigation

Πέστο δυόσμου και ανοιξιάτικα μεζεδάκια

up
221 users have voted.
Καλοκαιράκι, δροσερό αεράκι, βεράντα και βραδάκι με παρέα. Κουβεντούλα κι ένα ποτήρι ευωδιαστό ροζέ κρασί ή μια ...κατακόκκινη δροσερή μπύρα στο χέρι και κάπου εκεί δίπλα ένα άρωμα φρεσκάδας να φτάνει στην ψυχή... δυόσμος!'Ενα μικρό άσπρο μπολάκι γεμάτο με καταπράσινη, μοσχοβολιστή νοστιμιά και λίγο πιο κει... μικρά τριγωνάκια πίτας. Ένα σαγανάκι με κομματάκια από ψημένο χαλούμι κι ένα μπολ γεμάτο μικρά, μακρόστενα, ολόγλυκα ντοματάκια.Ο καλύτερος μεζές... ο απόλυτα καλοκαιρινός μεζές. Κάθε μπουκιά και μια νοστιμιά που αγγίζει νου και ψυχή. Κάθε μπουκιά και μια απόλαυση Ελλάδας...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζανόπιτα... να κεράσω;;;;

(tantekiki.blogspot.gr)
up
3065 users have voted.
Πάει καιρός που δεν έφτιαξα πίτα! Και μου έλειψε! Όπως ακριβώς το διαβάζεις... μου έλειψε!

Καρπουζοσαλάτα... γιατί το καλοκαίρι θέλει τη σαλάτα του!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2437 users have voted.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Η ζέστη καλά κρατεί, το καλοκαίρι προχωρά ακάθεκτο και οι παραλίες γεμίζουν ολοένα και περισσότερο! Είναι η εποχή που το καρπούζι και το πεπόνι κυριαρχούν σχεδόν πανηγυρικά παρά το πλήθος των πολύχρωμων φρούτων που νοστιμίζουν την ζωή μας.Κάποιο καλοκαίρι στην Άνδρο...

Η ομελέτα της δίαιτας & της υγείας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2868 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα! Το μενού σήμερα δεν έχει ιδιαίτερη συνταγούλα αλλά μια ιδιαίτερη ιδέα! Για σκέψου!! Καλοκαίρι χωρίς ελαφρά γεύματα γίνεται; Δεν γίνεται! Η ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς όχι μόνον ελαφρά πιάτα αλλά και με πολλά λαχανικά, αρωματικά αλλά και φρούτα που είναι κι αυτά στην καλύτερη εποχή τους.Οι ομελέτες είναι πάντα η εύκολη λύση...

Γλυκοπατάτα γεμιστή με πιπεριές και κατίκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
2540 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν ρωτήσουμε 100 γυναίκες αυτή την εποχή είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες ακολουθούν κάποιου είδους διατροφή και όχι απαραίτητα για να χάσουν κιλά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut