Υλικά:
1 λαγό1 κιλό κρασί ξηρό κόκκινο½ φλιτζάνι τσαγιού κονιάκ1 καρότο2 κρεμμύδια2 σκελίδες σκόρδοΕλαιόλαδοΣέλινο
ΜαϊντανόςΘυμάριΦύλλο δάφνηςΠιπέρι σε κόκκους250 γραμμάρια δαμάσκηνα1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο250 γραμμάρια κρεμμυδάκια200 γραμμάρια μανιτάριαΑλάτιΠιπέρι
Χωρίζουμε σε μερίδες το λαγό και τον βάζουμε σε ένα πήλινο σκέυος ή σε σκεύος από πορσελάνη.
Απαιτούμενος χρόνος:
130 λεπτά
read more