ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑΑυτή είναι η δεύτερη συνταγή για μαρμελάδα δαμάσκηνο στο laboratorio. Η πρώτη δημοσιεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια και μπορείτε να την δείτε εδώ. Ποιός ο λόγος και γιά μία δεύτερη συνταγή, αφού μεταξύ των δύο υπαρχουν μόνον μικρές διαφορές στα υλικά? Δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνω την μαρμελάδα που θα σας παρουσιάσω σήμερα, απλά ήρθε πλέον η ώρα να την καταγράψω.Κατ' αρχήν τώρα πλέον παρασκευάζω τις μαρμελάδες μου με διαφορετικό, και πιστεύω πιό επαγγελματικό τρόπο, βασισμένη στις οδηγίες της Christine Ferber.