Υλικά3 κουταλιές κακάο5 κουταλιές γάλα 1 1/2%3 κουταλιές γιαούρτι 2%15 σταγόνες υγρή στεβια1 βανίλια4 τεμάχια καρύδια1 κουταλιά σιρόπι σοκολάτας με στεβιαΕκτέλεση Ρίχνουμε στο κακάο το γάλα και ανακατεύουμε να πάρουμε μια πάστα σοκολατένια . Προσθέτουμε την στεβια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τα καρύδια. Στο ποτήρι ρίχνουμε το σοκολατένιος σιρόπι να κάνει "νερά".Προσθέτουμε την κρέμα.Διακοσμούμε με καρύδια.Συνταγή Δέσποινα Μόσχου οι κουζινίστας