ΥΛΙΚΑ2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα ελαιόλαδο 200 γρ.γιαούρτι ή γάλα 2 αυγά νερό όσο πάρει 1/2 κ.γ αλάτι 300 γρ.φέτα χοντροτριμμένη 1/2 κ.γ μπέικιν ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύω το αλεύρι με το γιαουρτι,τα αυγά,το αλάτι και το λάδι και προσθέτω νεράκι όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας παχύρευστος χυλός όπως κάνουμε για τις τηγανίτες.Αδειάζω τον χυλό σε λαδωμένο ταψάκι,(κανονίζω το ταψι μου ώστε ο χυλός να μην ξεπερνάει το 1 εκ πάχος!)Πασπαλίζω από πάνω τη φέτα,ραντίζω με λίγο λαδάκι ακόμα και ψήνω στους 180 βαθμούς αντιστασεις περίπου 25 λεπτά,μέχρι να ροδοκοκκινήσει!!!Συνταγή από Οι Λ