Υλικά1 πακέτο φύλλο κανταΐφι1 λίτρο γάλα110 γραμ ζάχαρη120 γραμ σιμιγδάλι ψιλό1 κουταλιά βούτυρο για την κρέμα1 κούπα βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα κανταΐφι4 αβγάξύσμα από 1/2 λεμόνι και 2 βανίλιεςμια χούφτα τριμμένο φιστίκι Αιγίνης ς που θα μπει όταν είναι ψημένα τα γαλακτομπουρεκα Υλικά για το σιρόπι650 ζάχαρη 400 νερόξύσμα και χυμό από μισό λεμόνιένα ξύλο κανέλας Εκτέλεσησε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το ξύσμα λεμονιού και την βανίλια να ζεσταθείριχνουμε την ζάχαρη και μετά το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να γίνει μια κρέμα!όταν είναι έτοιμη χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολάκι