Κοτόπουλο ΤσερκέζαΓια το κοτόπουλο1 ολόκληρο κοτόπουλο1 μικρό κρεμμύδι1 μικρό καρότο - τριμμένο 1/2 κ.γ αλάτι 1 ματσάκι φρέσκο άνηθο Για τη σάλτσα250 γρ. καρύδια3 φέτες ξερό ψωμί1 κ.γ πάπρικα1/2 κ.γ τσίλι τριμμένο3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες3 ποτήρια ζωμό κότας2 κ.σ βούτυρο1 κ.γ νιφάδες τσίλιΑλάτιΓια το κοτόπουλοΠλένουμε πολύ καλά το κοτόπουλο και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα μαζί με το κρεμμύδι και το καρότο. Βάζουμε στη κατσαρόλα τόσο νερό όσο να σκεπάσει το κοτόπουλο και προσθέτουμε τον άνιθο ψιλοκομμένο και το αλάτι. Βράζουμε μέχρι να είναι απολύτως μαγειρεμένο.