Για τη βάση 250 γρ. μπισκότα digestive80 γραμμ. βούτυρο λειωμένο 1/2 κ.γ γαρύφαλο τριμμένοΓια την κρέμα 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό300 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης1 κουτί ζαχαρούχο γάλα2 μεγάλα φύλλα (10 γραμμ.ή 5 μικρά των 2 γραμμ. το καθένα) ζελατίνη100 γρ. ζάχαρη άχνηΓια τη σάλτσα καραμέλας3/4 φλ. κρέμα γάλακτος1/2 φλ. κρυσταλλική ζάχαρη2 κ.σ νερό1 κ.γ μέλι4 κ.σ ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου1/2 κ.γ εκχύλισμα βανίλιαςΓια το στόλισμα της τούρτας350 γρ. ζάχαρη 1/2 φλ.