Φτιάξτε το δικό σας σπιτικό γλυκό, οικονομικά, εύκολα, γρήγορα και με φρούτα, για πιο υγιεινά.Υλικά4-5 μπανάνες σχετικά ώριμες200γρ μαργαρίνη1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη1 φλιτζάνι ζάχαρη κρυσταλλική3 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό4 αυγά3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερΕκτέλεσηΣε ένα κατσαρολάκι λιώνετε τη μαργαρίνη και τη μαύρη ζάχαρη, χωρίς να βράσουν. Ρίχνουμε τη λιωμένη μαργαρίνη και τη ζάχαρη σε ένα στρογγυλό ταψί. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες. Τις τοποθετούμε τη μία δίπλα στην άλλη μέσα στη λιωμένη μαργαρίνη, ώστε να καλύψουν όλη την επιφάνεια του ταψιού.