Υλικά 125 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 3 αυγά1 γιαούρτι πλήρες250 γραμ.ζάχαρη250 γραμ.αλεύριξύσμα από 1 λεμόνι2 κουταλιές σούπας καλό βούτυρο για την φόρμα1 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερΕκτέλεσηΧτυπάμε με το μίξερ βούτυρο και ζάχαρη να γίνουν αφράτα και να ασπρίσουν.Προσθέτουμε τα αυγά,χτυπάμε για λίγο και προσθέτουμε το γιαούρτι ,το ξύσμα λεμονιού χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερΤέλος προσθέτουμε το αλεύρι αφού πρώτα το έχουμε κοσκινίσει μαζί με το μπέκιν πάουντερ.Ανακατεύουμε με μία σπάτουλα και αδειάζουμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα μακρόστενη ,η στρογγυλή.