Υλικά2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά σούπας αλάτι1 κύβο νωπή μαγιά2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΝερό όσο πάρειΕκτέλεσηΛιώνουμε την μαγιά σε χλιαρό νερό.Προσθέτουμε το λάδι το αλάτι και το αλεύρι λίγο λίγο και αρχίζουμε και ζυμώνουμε και προσθέτουμε το νερό όσο πάρει ώσπου η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια.Ζυμώνουμε για 10-15 λεπτά το σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί η ανάβουμε λίγο το φούρνο να ζεσταθεί και αφού πρώτα τον κλείσουμε το αφήνουμε το ζυμάρι για λίγο μέσα να φουσκώσει.Μετά από 20 λεπτά ξαναζυμώνομαι και φτιάχνουμε τα καρβελάκια.Λαδώνουμε ένα ταψί τα