ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΑνακατεύουμε το βούτυρο με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.Σερβίρεται κρύο. Υλικά:½ βούτυρο1 πακέτο πτι μπέρ3 κουτ. σούπας κακάο1 κουτί γάλα ζαχαρούχο