ΥλικάΑθερίνα όση επιθυμείτε 500 γραμ,η 1 κιλό.κρεμμυδάκι κομμένο σε φετούλες μακρόστενεςαλεύριαλάτιελαιόλαδοΕκτέλεσηΠλένουμε την αθερίνα και την στραγγίζουμε πολύ καλά σε σουρωτήριΤην αλατίζουμε .Την τοποθετούμε μέσα σε μία σακούλα καθαρή από σούπερ μάρκετ η σε σακουλάκι μεγάλο μιας χρήσεως,ρίχνουμε μέσα και το κομμένο κρεμμύδι καθώς και το αλεύρι [μπόλικο] Κουνάμε την σακούλα να αλευρωθεί η Αθερίνα και τα κρεμμυδάκια μας .Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει λίγο παίρνουμε με την χούφτα μας την Αθερίνα ,την τινάζουμε μέσα στην σακούλα και την τοποθετούμε στο ζεστό λάδι.Κάνουμε το ίδιο μ