Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το ψαρονέφρι150 γραμμάρια τριμμένο τυρί πεκορίνο3 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένοΑλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι800γρ. ψαρονέφρι (2 κομμάτια)3 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδοΓια τον πουρέ γλυκοπατάτας8 γλυκοπατάτες100 γραμμάρια βούτυρο1 με 2 φλιτζάνια χλιαρό γάλα (όσο χρειαστεί)αλάτιπιπέριΓια τα καραμελωμένα κρεμμύδια2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο6 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες80ml ξίδι μπαλσάμικο
Πλούσιο και γευστικό πιάτο, συνδυάστε το με κόκκινο κρασί