ΥΛΙΚΑ:2 μπούτια κοτόπουλο (μιλάμε για 2 μερίδες φαγητό για περισσότερες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κοτόπουλο κομμένο σε παιδάκια)1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη ελαιόλαδο 2 κουτ της σούπας μουστάρδααλάτι και πιπέρι κατά βούλησιν1 κουτ του γλυκού ρίγανη1/2 ποτήρι κρασί λευκό1 κούπα ρύζι για σπυρωτό πιλάφι (κίτρινο)γιαούρτι για συνοδείαΕΚΤΕΛΕΣΗ:Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στις αντιστάσεις στους 200 βαθμούς.Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε το κοτόπουλό μας το αλείφουμε με την μουστάρδα καλά.Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο μας, προσθέτουμε το κο