Σκορδομακαρονάδα με τσιγαριστό πελτέ!!!Σίγουρα θα την έχετε δοκιμάσει απ τη γιαγιά σας!!!Υλικά1 πακέτο μακαρόνια χοντρά Νο. 52-4 σκελίδες σκόρδο4 κσ. Πελτέ1/2 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο .ΕκτέλεσηΒράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Δεν είναι σούπα αλλά ένα υπέροχο comfort, ζουμερό, 3 εποχών πιάτο, θρεπτικότατο που, αν το δοκιμάσεις μια φορά, θα θελήσεις να το απολαμβάνεις συχνά. Το συγκεκριμένο τραχανότο περιείχε φέτα και λιαστή ντομάτα και είναι γνωστής εταιρείας.
Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.
Πέννες στο φούρνο με λουκάνικα και πιπεριές!! !!!Σε όλους αρέσουν τα ζυμαρικά και αν είναι στο φούρνο είναι και ποιο νόστιμα και εντυπωσιακά!!! Διαλέξτε ένα λουκάνικο καλής ποιότητας που σας αρέσει και φτιάξτε τα!! Υλικά-500gr πέννες ριγέ-350gr λουκάνικο χωριάτικο με πράσο-1 κρεμμύδι ξερό-1 ντομάτα-1κτσ.