Για το καφεδάκι το τσάι ότι καλύτερο κι έτοιμα σε λίγα λεπτά !!!Υλικά1 φύλλο σφολιάτας1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη1/2 κουτ.γλυκού κανέλα σε σκόνηΕκτέλεσηΣτρώνουμε σε μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και πάνω σε αυτή τοποθετούμε τη σφολιάτα.Αλέιφουμε με λίγο νερό.Ανακατεύουμε τη ζαχαρη με τη κανέλα.Πασπαλίζουμε όλη τη επιφάνεια της σφολιάτας.Τυλίγουμε σφιχτά τις 2 πλευρές σε 2 ρολά,τα οποία θα συναντηθούν στη μέση.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180.Βάζουμε τη σφολιάτα,στη κατάψυξη για 10'.Έτσι κόβετε πιο εύκολα. Διπλώνετε στη μέση και έχετε πια ένα μακρόστενο κορμό ζύμης.Κόβετε σε φετούλες, πάχους 1 δα