Ετσι φτιάχνω τον πιο απίθανο σιμιγδαλένιο χαλβά σε μία κατσαρόλα μόνο κ χωρίς πιτσιλίσματα !!!ΥΛΙΚΑ-Τα γνωστά -όλα με το ίδιο ποτήρι νερού μετράμε1 ποτήρι λάδι ηλιέλαιο η καλαμποκέλαιο2 ποτήρια σιμιγδάλι -Να βάλετε 1 ποτήρι χονδρό και 1 ποτήρι ψιλό - ή 2 ποτήρια χονδρό 2και 1/2 ποτήρια ζάχαρη ...κανονικά είναι 3 ποτήρια αλλά γίνετε πολύ γλυκός 4 ποτήρια νερό 1 κουτ του γλυκού κοφτό καλή κανέλα Σταφίδες ξανθές -Εβαλα 1 κούπα του τσαγιού Βάζω στην κατσαρόλα το λάδι με το σιμιγδάλι και καβουρντίζω μέχρι να πάρει χρώμα περίπου 15 λεπτά στην μεσαία θερμοκρασία ανακατεύοντας πολύ τακτικά με ξύλι