Η γιαγιά μου έλεγε ..Για να γίνουν τα ''γιαπράκια''ετσι τα έλεγε ,νόστιμα ,η γέμιση πρέπει να πρασινίζει!!ΥΛΙΚΑ500 γραμ.αμπελόφυλλα300 γραμ.ρύζι Καρολίνα [είναι λίγο παραπάνω από το μισό πακέτο του μισόκιλου]1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο [ ξερό 2 κουταλιές τις σούπας ]2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκαελαιόλαδοαλάτιπιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά,προσθέτουμε και 5 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο ,αλάτι ,πιπέρι ,και ανακατεύουμε καλά .Βάζουμε λίγη γέμιση σε κάθε αμπελόφυλλο και τυλίγουμε σε ντολμαδάκ