Υλικά1 κοτόπουλο τεμαχισμένο σε 4 κομμάτια1 κρεμμύδι τριμμένο ξερό2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο1 κουτάκι ντομάτα ψιλοκομμένη πουμαρό.η,4 ώριμες τριμμένες φρέσκες ντομάτες1 κουταλιά της σούπας κοφτή ντομάτα πελτέ1 ποτήρι κόκκινο κρασί1 κουταλάκι γλυκού κοφτό ρίγανη1 1/2 κουταλάκι γλυκού κύμινοαλάτιπιπέρι1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.Σε μία κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε το λάδι και το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά.Προσθέτουμε και το κρεμμύδι με το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.Σβήνουμε το φαγητό μας με το κρασί και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.Προσθέτουμε και την ρίγανη