Υλικά
3 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
3αυγά ελαφρά χτυπημένα
80 ML γάλα συμπυκνωμένο
Αλάτι, πάπρικα
3 κ.σ. μαργαρίνη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε και ψήνουμε για 5-8 λεπτά μέχρι να ψηθούν τα μανιτάρια.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά, λίγο αλάτι και το γάλα.
Ανακατεύουμε με αργές κινήσεις για 4-6 λεπτά μέχρι να ψηθεί το αυγό.
Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με λίγη πάπρικα.