Jump to Navigation

Muffins με φυσικό ροζ γλάσσο άχνης

up
144 users have voted.
Γεια σας φίλοι μου!!!Το ξέρω ότι χάθηκα, γι' αυτό και σας αποζημιώνω με μια εύκολη συνταγή για γλυκά muffins με εύκολο ροζ γλάσσο ιδανικά για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις!!!Υλικά:1 κούπα σπορέλαιο1/2 κούπα φρέσκος χυμός πορτοκαλιού1 αυγό1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική1 κουταλάκι γλ. σόδα μαγειρική1/2 κούπα γάλα2 βανιλέτεςξύσμα πορτοκαλιού2 κούπες (περίπου) αλεύρι για ο.χ.Για το ροζ γλάσσο:3 κουτ.σ. άχνη ζάχαρη11/2 κουτ.σ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ρεβανί ή Ραβανί Φανταστικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
28 users have voted.
 Ρεβανί ή ΡαβανίΟπως κι αν το ονομάσουμε η γεύση μετράει .

Κέικ σαν σύννεφο καταπληκτικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
117 users have voted.
Γλυκό σαν σύννεφο, φυλάξτε τη συνταγή, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το καταπληκτικό κέικ!!!Απλό και νόστιμο γλυκό σε 10 λεπτά.

Σοκολατόπιτα Όνειρο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
176 users have voted.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η  πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!

Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
216 users have voted.
Ρεβανί Βέροιας το Αυθεντικό με 4 ΜΥΣΤΙΚΑ!!Το Αυθεντικό Διάσημο Ρεβανί Βέροιας έτσι όπως πρέπει να είναι, Κατακίτρινο, ψηλό με άρωμα Βανίλιας και Βουτύρου, Αφράτο αλλα οχι τρυπητό όπως το Παντεσπάνι με στιβαρό Σώμα. Η Απόλυτη επιτυχία του βασίζεται στο Υλικά του και στα 4 Σούπερ Τιπς που σας δίνω!!!

Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
239 users have voted.
Κέικ μήλο κανέλα αφράτο μαλακό τέλειο συνταγή εγγύηση !!!ΥΛΙΚΑ για ταψί η φόρμα 24 εκ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut