![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/pds%2Balla%2Bpanna%2B2.jpg?itok=yAKo3BNI)
MOLLY CAKE : ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΓια το κλασσικο παντεσπανι εχουμε μιλησει αναλυτικα εδω. Αυτο παντεσπανι που σας παρουσιαζω, περιεχει πολυ λιγοτερα αυγα και λιπαρη ουσια, στην συγκεκριμενη περιπτωση κρεμα γαλακτος, με αποτελεσμα η υφη του να γινεται πιο συμπαγης. Ειναι ιδανικο για να χρησιμοποιηθει ως βαση σε τουρτες που διακοσμουνται με ζαχαροπαστα.