MΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
ΥΛΙΚΑ1 φλ.τσαγιου πετιμεζι1 φλ.τσαγιου αραβοσιτελαιο1 φλ.τσαγιου φυσικο χυμο πορτοκαλι4-5 φλ.τσαγιου φαρινα1/2 φλ.τσαγιου ζαχαρη2 κ.σουπας κακαο σκονη2 κ.σουπας κονιακ1 1/2 κ.γλυκου σοδα2 κ.γλυκου κανελα τριμμενη1/4 κ.γλυκου γαρυφαλο τριμμενο1/4 κ.γλυκου μοσχοκαρυδοΣουσαμι(προαιρετικα) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα μπολ αδειαζουμε τον χυμο πορτοκαλι και την ζαχαρη και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η ζαχαρη.Στην συνεχεια προσθετουμε και ολα τα υπολοιπα υλικα και ανακατευουμε μεχρι να δημιουργηθη μια ζυμη μαλακη να κολλαει στα χεριαΑφηνουμε την ζυμη μας να ξεκουραστει μιση ωρα.Στην συνεχεια λπαθουμε μπαστου