Υλικά [ και στοιχίζουν μόνο 5 ευρώ με καλό κιμά μοσχαρίσιο ]500 γραμ.κιμά4 φέτες μουλιασμένο και στυμμένο καλά ψωμί του τοστ,η 7 φρυγανιές [όχι κάτι άλλο πχ ψωμί ]1 κουταλιά σούπας γεμάτη μπέκιν πάουντερ [το μυστικό μας για φουσκωτά αφράτα]αλάτι,πιπέριρίγανη1 αυγό [προαιρετικά ,στα συγκεκριμένα δεν έβαλα δεν τα επηρεάζει σε τίποτα]2 κουταλιές σούπας μηλόξυδοΑν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε κι ένα ψιλοτριμμένο κρεμμυδάκι .[στα συγκεκριμένα δεν έβαλα αλλά δίνει πιο πολύ νοστιμιά ] ΕκτέλεσηΒάζουμε σε μπολ το κιμά ,το στυμμένο ψωμί,και όλα τα υπόλοιπα υλικά.Βάζουμε συγχρόνως το τηγάνι να κάψει στο