Jump to Navigation

Mπακαλιάρος με σκορδαλιά!

up
86 users have voted.
Υλικά συνταγής    Για το μπακαλιάρο:    600-700 γρ. μπακαλιάρος    Για το χυλό/κουρκούτι:    3/4 φλ. τσαγιού μπύρα    2 κ.γ. λάδι    1 αυγό + 1 κρόκος αυγού    1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι    Για τη σκορδαλιά:    1/2 κ. ψωμί της προηγούμενης μέρας, χωρίς την κόρα    6-8 σκελίδες σκόρδο (αυξομειώστε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)    1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο    3-4 κ.σ. ξύδι    αλάτι πιπέριΕκτέλεση συνταγής    Για το μπακαλιάρο: Ξαλμυρίζετε το μπακαλιάρο από το προηγούμενο βράδυ [30 ώρες περίπου] σε μπολ με μπόλικο νερό που να τον σκεπάζει. Σε αυτό το διάστημα αλλάξτε το νερό 4-5 φορές.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
140 users have voted.
Φτιάξε Εύκολα τις Πιο Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!Ανακαλύψτε την πιο εύκολη και γευστική συνταγή για γαρίδες σαγανάκι! Σε μόλις 15 λεπτά, θα φτιάξετε το πιο νόστιμο πιάτο με γαρίδες, τυρί και ντομάτα, ιδανικό για κάθε περίσταση. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε γαρίδες σαγανάκι με τον πιο απλό τρόπο και εντυπωσιάστε τους πάντες με την αξεπέραστη γεύση!500 γρ.

Ψάρι πέρκα στον φούρνο με μανιτάρια κ λαχανικά απίστευτη νοστιμιά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
155 users have voted.
  Σημερινό ...Πεντανόστιμο νηστίσιμο φαγάκι με Πέρκα,μανιτάρια και λαχανικά !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
200 users have voted.
ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΑπλό και νόστιμο ψαράκι στο φούρνο με λαχανικά για όλη την οικογένεια..Υλικά (για κάθε επιπλέον μερίδα πολλαπλασιάζουμε τη δόση)1 λαβράκι 450γρ.

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
202 users have voted, including you.
ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!900 γρ. θράψαλα σε ροδέλεςανθρακούχο νερό150 γρ.

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
388 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut